Regjistrim i ri për Breites Testen Baselland

Te dashur zonja dhe zoterinj

Me Breites Testen Baselland , një test i mëpasshëm individual në një stacion testimi dhe grumbullimi nuk është i nevojshëm nëse rezultati i grupit është pozitiv. Meqenëse një pjesë e çdo kampioni të pështymës ruhet në laborator, ajo mund të ekzaminohet individualisht pas mostrës së pishinës.

Për më tepër, pas procesit të ri të regjistrimit, do të mund të merret një certifikatë nëse rezultati është negativ.

Klikoni në “Regjistrohu” për të filluar procesin e regjistrimit. Ky regjistrim kërkohet vetëm një herë.

Pas regjistrimit të suksesshëm ju do të merrni një kod QR për identifikim personal. Do t’ju duhet ky kod QR sa herë që dorëzoni një mostër.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni breitestesten@bl.ch